MR1NF1N1TY X Shogun Sled remen. Premium sanke za remen za unazad sankalne vježbe. 8ft dugačak pojas za ATG unazad Sled povlačenje, udoban i izdržljiv.

MR1NF1N1TY X Shogun Sled remen. Premium sanke za remen za unazad sankalne vježbe. 8ft dugačak pojas za ATG unazad Sled povlačenje,

-109 %

KM 42.49

Novo

Tova je dostupna

Najbolja vježba za zdravlje koljena : Nazadni sankanje je vježba koja je izuzetno važna za atletski razvoj i terapiju. Odlično je za razvoj moći u glutima, četvoronošcima i hrčkama. Izvođenje vježbe hodajući nazad natrag u suprotnosti s pretežno prosljeđivanjem pokreti izvedenih u treningu ili na terenu, što pomaže u smanjenju rizika od ozljeda. Visokokvalitetni materijali : Nemamo uglove i koristili smo najkvalitetnije materijale, nakon višestrukih uzoraka i stotine sankinja, pronašli smo pravu ravnotežu između jake materijale i udobnosti. Sled remen izrađen je od visoke čvrstoće, poliesteri za industrijsku klasu. Udobno : Ovaj remen za sankanje neće gušiti struk prilikom povlačenja sankama, a izuzetno je ugodno koristiti čak i za vrijeme dugih treninga. Savršena veličina : Strap mjeri 8ft dugo što ga čini sjajnim da stane većinu ljudi, od sitnih sportista do jakih muškaraca. Izdržljiv : izrađen od visoke čvrstoće, poliester za industrijsku klasu testiran je remen za remen za izdržavanje 1000 godina vježbanja. Uvjereni smo da će remen sanka trajati godinama; Remen je testiran kako bi izdržala prekid snage od 10 tona, a metalni prsten i kuka karabinera testirani su za podršku do 1,5 tone. Sled remen dolazi s jednogodišnjom garancijom.